Great Lina!

Vi hade visst läxor som ja hade glömt bort! Great Lina, haha! Josse sms:a mej och sa att hon gjorde läxor. Jag bara jaha men vi hade ju inga läxor? Men det visade sej att vi hade några stycken.. ;) Så ja ehm jag får väl göra dom nån annan dag :P


090831

Slut på helgen och skola igen. Dagen va rätt okej. Vi slapp engelskan p.g.a rektorn och vi sluta tidigare för att NO:n blev inställd (y) ;). Så idag blev dt inga läxor, jippey! :D Sen så..vet ja inte va dt blir.


Stan, kräftskiva

Idag blev det stan med Elin och Josse.
Vid 17-tiden så följde jag med familjen till Eklund på kräftskiva.
Oh gud så söt Anton är asså. :) 


Lilla Anton :)               


skola, stan, Bygget!

Först skola, efter det drog jag och Josse ner på stan. Efter det cykla vi till Bygget i regnet! Vi va skyblöta när vi kom fram.. Men i alla fall så var det sjukt kul där ;) Också har jag fått klart för mej att jag inte e riktigt hajj på att koka nudlar. Haha! Så Jakob fick hjälpa till lite också var Hedman med lite ;) Sen när nudlarna äntligen var klara så var det inte alls gott ;)
Imorn blir det stan med Josse igen :)


Nudlarna som Hedman spillde ut på bordet ;)

Skola, Elin, Bygget!

Hej, skolan idag var väl okej. Efter skolan läste jag och Elin lite engelska och så. Sen drog vi till bygget, det var riktigt kul :D Vi testa på att spela lite så jag spela bas, Elin gitarr, Josse gitarr och Anna trummor. Svårt men kul ;) Nu borde jag egentligen göra läxorna vi har tills imorn men jag är sååå trött. Läser väl igenom lite snabbt sen efter jag har duschat bara.

090826

Skola idag, och vi sluta tidigt! :D Huh det var hemskt att ta sej hem, jag fick sitta på Elins stenhårda sadel medans hon stog upp och cykla, jag var både rädd och hade skitont i ryggen ;)  Nu har jag gått igenom engelska vi har tills imorn och sen ska jag väl gå igenom so:n som vi också har tills imorn för en sista gång. Efter det veta jag inte vad som händer.


Josse i matsalen. :)



090825

Skola som vanligt, helt okej. Efter skolan följde Elin med mej hem och vi höll på med so:n, prata en del gjorde vi ju med, haha! Efter det drog jag, Josse och Anna till bygget. Men nu ska jag hoppa in i duschen :)

Elin & Josse ni är dom bästa <3


090824

Skola till 15:50, men ändå kom jag hem 16:30? Haha, jo det var så att vi hade idrott idag och hela väskan var fylld me kläder, hårspray, plattång m.m också hade jag en kasse med skor och handduk. Sen så fick jag läxor i eng, matte, so och tyska. Så jag tog med hela mapparna i varje ämne för att jag inte orkade ta ur just det jag skulle ha i läxa. Så jag tryckte ner mapparna i kassen med skor och handduk. Sen när jag skulle ta sakerna och gå vägde det ton! haha! Jag och Josse hann inte gå längre än precis utanför rasthallen förens jag kommer på att jag glömt min jacka i skåpet! FAN liksom. Haha great! ;) Så jag fick springa upp för trappan igen och hämta den medans Josse fick stå utanför med både mina och hennes saker, det såg typ ut som hon skulle resa till Kina för så mycket var det ;) Sen så var det ett helvete att ta sej hem med alla saker. När jag kommer hem hinner jag inte ens sätta mej ner och börja med läxorna innan mamma kommer. Vi åker ner på stan och jag köpte två toppar:) Skulle egentligen ha ett par jeans men jag hittade inga. Men i alla fall jag har inte hunnit med så mycket mer än det efter skolan :P






Köpta på JC för 149:- stk
 


Full version av Automatisch :)


Elin är söt :)

Hihi när jag och Elin råka byta mobiler igår passade hon på att ta ett par bilder med min mobil ;)




Elin du är sjukt söt! :)


090821

Skolan va helt okej idag. Hade en vikarie på tyskan och hon va totalt värdelös! :O Men när jag skulle ta upp mobilen förut för att kolla ett sms, fick jag se att det var Elins mobil jag höll i handen! SÅ nu har jag hennes mobil och hon har min! Hahahaha, great! ;)

BTW. Elin jag tycker att vi Ryan är bådas haha! ;)


090820

Sov morgon idag, så skolan började 10:20.
Annars har det vart en helt vanlig dag, helt okej.
Nu vet jag inte vad som händer, får väl se till att hitta på nått :)
Jag kanske ska ut och jogga sen, behöver verkligen det!


Elin på bygget förut ;)


Inställt.

Jonas Brothers-konserten i Oktober är inställd. Jag är besviken som f*n! Men jag tycker mest synd om Elin som verkligen älskar dom! Jag vet precis hur hon känner eftersom jag var med om samma sak med Tokio Hotel förra året. Det känns verkligen hemskt!

Men när man har så stora turnéer så måste man nästan ta en paus ibland för att orka med allt. Jag förstår verkligen killarna. Inte så kul om dom bara bryter ihop och inte orkar nått mer alls.



090819

Kom precis ur duschen och nu är jag sjukt hungrig! Jag har inte ätit mycket alls idag, hehe, not good ^^
Men idag var det en helt "vanlig" dag i skolan. Men det var faktiskt helt okej ändå. :) Sen efter skolan va jag med Josse och vi prata en hel del och cykla runt. Sen så va vi lite me Oscar och dom. Lite senare va vi me Tom och Elvira också. Haha vi träffa en del helt enkelt ;) Men dagen har varit bra! Imorn blir det sovmorgon för mej och Josse, vi har första lektionen 10:20. Medan Elin börjar som vanligt som hon får cykla själv till skolan. Stackarn! hihi :)
 

Tom en aning utklädd hemma hos Josse. Hahaha!




Josses  ursöta hundvalp! Hon e så gosig så det nästan inte finns! :)

Förhandslyssning på Automatic <3

MTV Shows

Tröja till hösten



Mysig tröja nu till hösten.
Finns på:  
www.bubbleroom.se
Kostar: 249:-

090818

Kom precis ur duschen efter att varit ute och gått med mamma och pappa. Skulle egentligen ha joggat idag men det blev promenad istället, mycket skönare ;)


Vi kom ut på en stig nånstans nere vid Marieberg där jag aldrig vart förut :)


KFUM

Dagen har vart rätt kul faktiskt. Var på KFUM i skärgårn med arbetslaget. Dom hade gjort massa olika stationer som vi gick mellan. Sen så var det fritt i nån timme eller nått så jag Elin och Josse snacka, snacka och snacka typ ;)








Lumene Blueberry Volume Mascara



När jag får pengar ska jag nog
försöka att få tag i den här mascaran.
Den innehåller fröolja från finska blåbär
som ger näring till fransarna
så att dom blir starka och får bra form.
Låter inte det rött bra? :)

Första skoldagen

Okej första dagen i skolan idag, ny skola, ny klass, nya lärare :) Skönt att slippa strandskolan! Dagen var helt okej. Vi fikade, fyllde i saker, gick igenom schemat och så :) Vi slutade 13:00 men jag kom inte hem förens vid 13:45 eller nått haha! Vi skulle ordna Josses kedja som hade hoppat..men det gick väl inte så bra..hehe.

BTW: Va är det för jäkla kompisar som bara kollar på en och går förbi när man säger hej till dom? Jag fortstod mej inte på er just då? Skulle ni spela coola första dagen eller? Det är bara för töntigt att skita i nån sådär dessutom väldigt elakt! Men vad vet jag ni kanske inte är några riktiga vänner som man kan förlita säg på vid alla tillfällen. Men jämt så ni vet ni blir inte coolare och får mer uppmärksamhet för att ni skiter i att hälsa på nån man har kännt i flera år. Jag är rätt besviken... 

Grattis Line!

Kom nyss hem från Karlstad. Var där för att fira min mostyer som fyller 44 år idag :) Innan vi åkte till dom så var vi på Mitt i city. Mitt inköp blev den här väskan:




Köpt på: Väskshopen
Kostar: 399:- (REA)

Vill ha!


Gillar dom här pumpsen.

750:- på Scorett

Vill ha! Vill ha!


4 år Durch den Monsun, 4 år Tokio Hotel!



Grattis på "födelsedagen" killar! ^^

Det kan vara jobbigt att skala kräftor

Hemma igen efter att ha varit hos grannen i 2 timmar ungefär. Jag tröttna på att sitta och skala kräftor och äta salta pinnar..hehe. Så nu sitter jag här hemma i soffan och kollar på Star Wars me lillebrorsan :) Medans mamma och pappa är kvar hos grannarna.

Jag har gjort pannkakor på egen hand! ;)

Jag gjorde pannkakor helt på egen hand för första gången idag. Dom blev riktigt bra också, så nu är jag lite stolt hehe ;) Vi har blivit bjudna på kräftskiva hos grannen ikväll, great jag älskar kräftor! :D Det lät kanske ironiskt men jag va inte ironisk alls :) Men mamma har i alla fall lovat att vi inte ska va där längre än till 00, tur det för jag pallar inte att vara där länge, dom är rätt tråkiga ;) Dessutom ska vi till Karlstad imorn då kan det ju vara bra att inte vara allt för trött :)


Till Sydafrika för att spela in videon till Automatic <3

 
MTV Shows


Bill har tydligen pircat en bröstvårtan också.. :)

Tacobufé med familjen och mormor

Jag och familjen blev bjudna av mormor på tacobufé på Mastmagasinet förut. Det var så gått, för det var sjukt längesen jag åt tacos! Mysigt var det också :) Det är ju gästhamnsfestival idag och imorn, så vi hörde ju musiken därifrån hela tiden. Inte för det gjorde mej nått, det gjorde nästan allt bättre :) Varför jag inte går på gästhamnsfestivalen är mest för att jag sparar pengar till lite andra saker just nu. T.ex. Jonas Brothers-konserten i Oktober vet inte hur mycket av biljetten jag behöver betala om jag ens behöver betala nått? Men för säkerthetsskull sparar jag. Har jag jättetur ordnar nån som Elins mamma känner biljetter till mej och Elin :D Sen så ska jag ju köpa Tokio Hotels album som dom släpper i Oktober, och jag ska köpa både tyska och engelska versionen såklart! :D Om jag tänker efter så skulle jag haft pengar till festivalen, haha ;) Men jag är inte så jätteinresserad av den faktiskt så jag behåller hellre pengarna till nått viktigare. Typ Tokio Hotel-resor nån gång i framtiden, eller ja, så snart som möjligt! :D

Lizzy hatar att bli duschad..

..därför smiter hon gärna undan när hon vet att hon ska bli de, hehe





Syns ju inte att hon är en dvärgschnauzer där precis ;)





Ren och fräsch efter en skön dusch ;)


..

Ja, nu ligger man här på sängen med laptopen framför sej och försöker skriva ur sej lite, samtidigt som man lyssnar på Tokio Hotels album Scream och har ett glas med Iste bredvid sej. Något känns inte helt bra. Trotts att jag har den bästa familjen man kan tänka sej. Dom bryr sej om mej, lyssnar på mej om jag behöver prata om något som har hänt och så.  Senast dom gjorde något för mej var i helgen, då vi åkte till Skara bara för att jag, just jag tyckte att vi hade gjort så lite på lovet. Jag har också sjukt schysta kompisar. Vad mer kan man önska sej då egentligen?

Det som inte känns helt bra är att jag har en saknad, en stor saknad. Det är något som fattas. Det är...Tokio Hotel. Det låter säkert helt sjukt. Men det är så , jag saknar Tokio Hotel. Trotts att jag aldrig har träffat dom, men det är just det. Jag vill träffa dom! Eller i alla fall få se dom på nära håll, att få möta deras blickar. Att få sjunka in i Bills mörka, fantastiska ögon. Det är min dröm. Den ska jag leva upp till, det ska ske. Jag ska få se dom, möta deras blickar. Det ska ske på ett eller annat vis. Det har jag lovat mej själv.

Något annat som inte känns helt bra är att jag inte har någon att prata om detta med, just det här kan jag inte prata med mina föräldrar om,  för det här förstår dom verkligen inte. Dom vet att Tokio Hotel betyder mycket för mej. Men inte så mycket som dom faktiskt gör. Det är ingen annan i min närhet som gör det heller. Dom betyder så mycket för mej att jag kan börja gråta när jag tänker på dom när jag är ensam (det låter säkert patetiskt, men det är sant). Jag kan ju inte börja gråta när jag är bland folk och pratar om dom precis. Tokio Hotel är fantastiska och dom gör fantastisk musik. Aja det kvittar hur mycket jag än skriver , det finns nog inte många som förstår hur mycket dom än betyder för mej. Om det ens finns någon?

Om man ändå hade vart där.. <3


Stan med Jossan

Japp var ju nere på stan me Josse förut. Kolla ju efter väska finns ju inte så mycket att välja på här i våran lilla stad. Ska till Karlstad i helgen tror ja för att köpa jeans, väska och kanske nån topp eller något. Men inköpet förut blev en ögonskugga som var brun/guldfärgad och en ansiktsmask som jag ska använda sen. 

090813

God morgon! Starta dagen med MTV som jag alltid gör när jag är ledig och själv hemma..hihi. Idag ska man träffa Josse. Hade tänkt att ta sej ner till stan och kolla efter en ny väska. Behöver verkligen ha en ny! Den jag har nu är förliten och ful. Får se om Josse har lust att följa med ner. Sen ska vi kanske prata med nån som hon känner som gör piercings. Vet inte om jag ska pierca mej hos henne eller om jag gör det i Arvika. Jag har nog inte nämnt det men jag ska pierca naveln! 
                                                
                                                                


Kvällen

Nu ska jag ta en varm dusch, efter det ska jag applicera en hårinpacking och nån gång efter det ska jag väl sova. Jag vill drömma om Tokio Hotel! Haha, det var så längesen och det händer inte ofta heller. Men när man väl gör det är allt helt underbart och perfekt (a)....fram tills man vaknar upp i verkligenheten igen.

Drömma är det bästa man kan göra.

Automatisch översättning

Automatisk/Automatisch, översätting av Tokio Hotels första singel från nya albumet Humanoid. Singeln släpps i September och albumet i Oktober :)

Så automatisk
Du är som en maskin
Ditt hjärta slår inte längre för mig


Så automatiskt
Rör dina händer vid mig
Känner allt, men inte dig


Så automatisk
Din röst - elektrisk
Var är du när hon pratar?


Så automatiskt
Som du säger att jag är viktig för dig
Vem programmerar dig?


[Refräng:]
När du skrattar
Skrattar du inte
När du gråter
Gråter du inte
När du känner
Känner du inte
Eftersom du är utan kärlek


Automatiskt
Springer jag längs gatorna
Och ingen leder till dig


Automatiskt
Följer mig dina skuggor
Och sträcker sig kalla efter mig


Du är som fjärrstyrd
Statisk och mekanisk
Så automatisk


Din blick så tom
Jag klarar det inte mer
Allt med dig
Så instuderat
Du står framför mig


TH-symbolen på väggen? :)

I mars förra året tror jag det var, målade jag eller rättare sagt pappa om mitt rum (jag hjälpte till lite i alla fall). Det blev vitt och jag hade tänkt att rummet bara skulle vara i vitt, svart och turkos. När vi hade målat klart och ställt in möbler och annat, satt jag upp nya Tokio Hotel affischer och så självklart blev jag nöjd och det är jag fortfarande :) Men rummet är mest vitt en del svart/vita kuddar men det är nästan inget turkost. Jag har bara en turkos kudde med lite guld i och två lampor. Skulle vilja ha lite fler kuddar och en ny matta men det finns ju ingenting i turkost just nu verkar det som? Men nu har jag kommit på att där jag har en stor rund svart/vit tavla vill jag ha en stor TH-symbol i guld, eller ha hela Tokio Hotel i typ skuggor! Skulle inte det vara lite coolt? :D

Här kommer mitt rum i bilder, så får ni också se vart jag har tänkt att ha symbolen eller skuggorna. :)



Utsidan av min dörr




Insidan av dörren



Där den runda tavlan hänger hade jag tänkt att ha symbolen eller skuggorna, om jag skulle ha skuggor så får deras fötter och lite av deras ben börja lite under sängen för att det ska få plats. Jag vill såklart ha verklig storlek på dom!










Om man kollar ut genom fönstrena ser man faktiskt en del av vänern, det ni ;) Det är faktiskt rätt fint :)


Bakat litegrann ;)

Tänkte att jag kunde göra muffins, för jag hade inget bättre för mej. Det blev kladdmuffins för jag gillar inte vanliga torra muffins :) 


Innan dom var klara, smeten är nästan godast hihi :)






Klara! :D



Han har nog lyssnat en del på Britney Spears ;)


Tokio Hotel <3

Försvinner ni, då försvinner jag med.

Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar er,

jag kan inte beskriva det för någon, det är för svårt och ingen fattar.

Jag har nästan svårt att beskriva det för mej själv.

Men det finns tillfällen då jag verkligen inser hur mycket ni betyder.

När jag hör eran underbara musik, när jag ser era glittrande ögon.

Då börjar jag gråta för att jag älskar er så, för att jag inte har sett er på riktigt.

Det känns riktigt jobbigt att jag inte sett er i verkligheten, inte tagit i er på riktigt.

Ibland känns det nästan som ni inte ens är på riktigt för ni är overkligt fantastiska.

Men man inser ändå att ni är det, ni är fulla av liv.

Eran musik hjälper mej jämt, glad, ledsen, arg, hur jag än känner så hjälper den mej.

Jag klarar mej inte utan er, jag kan inte se ett liv utan er.

Det är alldeles för svårt...alldeles försvårt.

Ni finns alltid i mitt huvud,

vart jag än är, vad jag än gör, hur jag än känner,

så finns ni alltid där.

Ni med eran musik.

Tack för att ni finns och för att ni gör eran underbara musik,

ni hjälper mej och många andra genom livet med den.

                                                                                                          <3


Skriven av Lina Stensson, 11/8-09


Go morron!

Ställde klockan på 8:30 för att jag ska vänja mej med att gå upp lite tidgare nu. För när skolan börjar så blir det att gå upp 6:00. Huh skolan börjar ju snart ju! :O Min morron har i alla fall sett ut så här hittills att jag gick upp gjorde frukost gick upp och satt mej vid tv:n och kollar på MTV såklart! :)
                                                       Jason Mraz på MTV vid 9:00 på morgonen :)


Tack Clara!

Nytt dygn och dags för mej att sova :)
Men jag måste bara tacka dej Clara för att du ägnade flera timmar åt att hjälpa mej med att designa min blogg!
Men nu ska ja gå och lägga mej go natt och sov sött allihopa! Det ska i alla fall jag göra ;)

Thaimat och Tokio Hotel-intervjuer ;)

Hejj! Idag va ja me mormor oh hennes gubbe till Thairesturangen här i stan. Inte min favoritmat direkt men det är helt ok. Annars har jag inte träffat nån på hela dagen, men jag har haft det bra ändå då. Kollat i mångder på intervjuer med Tokio Hotel, läste förut om Kenzas Tokio Hotel-resor och det verkar så underbart! Tänk att få ögonkontakt med dom liksom, helt fantastiskt! ;O Jag är avundsjuk på dej Kenza ;)

Mitt liv just nu

Okej jag kan ju berätta om mitt liv, så ni vet lite om mej. Jag heter ju Lina, jag är 13 år och bor i en pytteliten stad som heter Kristinehamn i Värmland. Jag börjar 7:an om knappt 1 vecka, så ja e lite nervös faktiskt. Jag är ofta med kompisarna för dom betyder otroligt mycket för mej. Jag älskar musik, jag skulle rent ut sagt inte klara mej utan den. Jag avgudat Tokio Hotel! Dom gör fantastisk musik som hjälper mej en hel del. Jag drömmer såklart om att träffa dom och berätta för dom hur mycket deras musik betyder för mej. Jag vägrar att tro att det aldrig kommer ske för som ordspråker lyder "Ingenting är omöjligt". För tillfället tränar jag ingen sport, för det är ingen som intresserar mej. Men jag tränar på egen hand för att hålla igång. När jag blir äldre vill jag bli journalist på nån stor tidning. Vissa peroder har jag det jobbigt trotts att jag har ett bra liv med föräldrar som bor ihop och allt, men ändå så får jag det jobbigt, jag vet faktiskt inte varför? På min blogg kommer jag skriva om mitt liv, vad som händer på dagarna m.m


Nu ska jag börja blogga

Nu har man skaffat blogg då. Ska uppdatera så ofta jag kan :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0